Nytt Kök eller nya Luckor


KÖK FRÅN KÖKSENTRÈ

Vi erbjuder ett brett sortiment av kök och köksluckor som kan måttanpassas. Som kund hos oss kan du få hjälp när du vill renovera hela köket eller så kanske du bara vill förnya utseendet på köket? Då kan vi tillverka nya köksluckor som passar dina nuvarande stommar och därefter hjälpa dig med ett luckbyte.

VI ERBJUDER HELHETSLÖSNINGAR

Vi vet att det kan vara en besvärlig process att välja, måttanpassa och montera nytt kök. Med oss kan du lita på att vi alltid finns nära till hands för att vägleda dig genom hela processen. Vi ser till att du utnyttjar din köksyta maximalt och tillsammans med dig tar vi fram en+ kostnadseffektiv helhetslösning som infattar kökets alla delar: stommar, luckor, bänkskivor, lådsystem och tillbehör. Vid leverans hjälper vi dig självklart också med montering.

Ett kök från oss är tack vare bra råmaterial, stark konstruktion ett kök som håller sig snyggt och fräscht länge. Våra stommar och luckor finns i en mängd olika färger och utföranden allt från massivt trä till lackerat.

 Byta Köksluckor

Köksluckor i alla stilar, kulörer och storlekar, passar alla skåp på marknaden.

Med Köksentré metoden så skapar vi kök efter dina idéer och önskemål.  Luckorna kommer direkt ifrån våra svenska fabriker i Borås, vi säljer och monterar en måttillverkad kök- och förvaringslösning anpassad till kundens befintliga stommar. Genom bokade hembesök når vi kunden som uppskattar den befintliga planlösningen och som vill modernisera funktion och design med minimal egeninsats och maximal trygghet under processen.

. Boka kostnadsfritt hembesök 08-732 53 30

Klicka på Logga för att se katalog.

Logo.jpeg

Woodrich BORÅSKÖK Katalog

Woodrich strävar hela tiden efter att skapa det perfekta köket efter dina önskemål.

Woodrich tillverkar kök efter dina mått och idéer, det som andra kallar special ser vi som standard.

Modern maskinpark, flexibel tillverkning, kunnig personal och lång erfarenhet av kök är bara en liten del av vad Woodrich erbjuder.

 

 

 

 

BYTA KÖKSLUCKOR I STOCKHOLM TILL ETT ÖVERKOMLIGT PRIS.

Köksskåp och hyllor ger förvaringsmöjligheter i ett kök och bänkar skapar en öppen arbetsyta för matlagning och avlastning. Köket är det rum som kanske används allra flitigast i ett hem och därmed det rum som också slits mest.

Förr eller senare kommer du behöva förnya ditt kök och byta ut slitna skåpsdörrar och bänkskivor. Om du planerar att byta ut dina köksluckor är ofta pris och kvalité de som påverkar ditt val av leverantör i Stockholm.

Att byta ut köksluckor och övrig köksinredning kan vara ett krävande jobb. Det finns flera bra pris köksluckor att välja mellan på hos oss  alla stilar är tillgängliga men såklart kan även specialdesignade köksluckor beställas.

Fullt sortiment erbjuds från våra svenska leverantörer av köksluckor.

Leveranstiden är också något som påverkas beroende på vilken typ av skåp/luckor du väljer, där standard köksskåp har kortast leveranstid då dessa oftast finns i lager, specialanpassade skåp kräver något längre leveranstid.

Istället för att ”tillverka kök” så skapar vi kök efter dina idéer och önskemål.

Vi lägger stort fokus på kvalité och design för att kunna erbjuda en bättre produkt på ett enklare sätt.

På marknaden finns många olika märken och prisklasser och för att hitta bra pris på köksluckor som håller hög standard kan det vara värt att jämföra utbudet hos oss.

Att göra lite research inför ett köp om olika material, ytbehandlingar och färgval på köksskåp kan vara till stor hjälp. Det kan också hjälpa dig att skilja mellan bra och dålig kvalitet.

När du har bestämt dig för att renovera köket, lita på din smak men bolla gärna idéer och ställ frågor till oss på Köksentré i Täby/Roslags Näsby.
Köksskåp och bänkskivor täcker en stor del i köket. När du ska byta köksluckor tänk då på att ditt val av färg och material kommer att avgöra finishen för hela ditt kök.
Några tips att tänka på: ljusa färger förmedlar en känsla av ett fräscht och rymligt rum, vilket passar bra om du har ett litet kök. Bänkskivor, vitvaror och övrig köksinredning kan användas för att visuellt skapa en röd tråd genom hela köket.

Tre anledningar att be en köksexpert komma hem till dig.

  1. Du får en planering speciellt för ditt kök. Du får även ett exakt pris och leveranstid för renoveringen. Hembesök kan även bokas Lördagar.
  2. Du får uppdaterad information om de funktioner som det moderna köket kan innehålla och hur detta kan underlätta din vardag.
  3. Vi berättar hur det är möjligt att renovera ditt kök på en dag.

Vi står till förfogande och hjälper dig gärna med planeringen. Beställ kostnadsfri planering genom att fylla i kontakt formuläret.

Vaxholm_miljo (5)IMG_1720-968x506Pris-Tor-300x212pc3a4rlspont-150826-825x510P1-mellangrått-1200x1200