Dörrenovering


Lackering av innerdörrar, garderobsdörrar och ytterdörrar.

Renoverar du hemma eller på kontoret och inte själv vill måla dörrar och lister kan du lämna in dem till oss för en professionell lackering. Vi lackar både innerdörrar, garderobsdörrar och ytterdörrar. Omlackering av dina dörrar är en väldigt kostnadseffektiv lösning för att förnya ditt hem. Vi har stor kunskap och många års erfarenhet av att lacka alla typer av dörrar och lister efter våra kunders önskemål. Vi har självklart färgkartor som du kan titta på vid beställning för att du ska få helt rätt nyans på dina dörrar.

Blå, röd eller grön ytterdörr.

Är du på jakt efter en ytterdörr i någon roligare färg än vitt men inte hittar någon i din bygghandel har vi lösningen för dig. Köp en vanlig vit dörr hos din bygghandlare, så lackar vi den blå, röd, grön eller vilken färg som nu matchande ditt hus, du spar både tid och pengar!

 

 

Att sätta på spårfrästa skivor på dina gamla slitna dörrar, ger dig en helt ny känsla i hemmet.

Prisexempel: 4 dörrar – 7900 kr inkl. rotavdrag.

I priset ingår hämtning, montering på valda skivmodeller, vitlackering och transport hem till dig igen med återmontering.

Vi målar även dörrkarmar, begär offert.

rondo2A 24752A 24501A 24505A 24513

       
file:///C:/Users/k%C3%B6k1/Downloads/produktfolder%20woodrich%202017%20v4%20%2528final%2529%20(7).pdf

SÅ HÄR GÅR DET TILL:

Den gamla dörren grovslipas. En träfiberskiva (MDF) limpressas på varje sida av dörren som bilden visar.

Dörrskivan består av en träfiberskiva som är 5 mm tjock och finns tillgänglig i en rad olika mönster som är urfrästa. Med en träfiberskiva och lackering erhålles en hög kvalitet. Fördelarna med detta system är flera. Du slipper bryta sönder karmar och foder, måla och tapetsera runt karmarna och du behöver ej anlita hantverkare (snickare).

Att renovera innerdörren istället för att byta den ger dig flera fördelar

  1. Dörren blir tystare.
  2. Du får ett nytt utseende.
  3. Dörren blir tyngre och får en bättre gång.
  4. Är din dörr i icke standardstorlek fungerar denna metod utan problem då vi måttanpassar dina dörrskivor efter din dörrs mått.

Ramnadörren-Historik-200x300Ramnadörren-Finess-3D-200x300Ramnadörren-Studio-200x300Ramnadörren-Harmoni-2D-200x300Ramnadörren-Diplomat-3D-200x300 (1)