Köksluckor till IKEA-stommar.


 • Du väljer färg, mått & grepp – vi levererar till hela Sverige med DHL. 

  Monteras av dig lika enkelt som IKEAs luckor!

  Gör ett val från alla NCS-kulörer. Välj luckor, vitrin luckor i olika utförande  i standard & specialmått.

  Maila oss  din homeplanner ritning så hjälper vi dig med offert och att beställa ditt dröm kök!

  Snabba leveranser inom 4-5 veckor:

  Leverans sker med DHL till din adress.  Betalning 35 % av beloppet sker som förskottsbetalning, resterande senast 10 dagar efter leverans.

  Skapa luckor i din egna stil! 

  Oavsett om du bygger helt nytt eller vill ge dina befintliga IKEA stommar nytt liv, får du med Köksentrés produkter design och hög kvalité utan att det behöver kosta en förmögenhet. Genom möjligheten att förnya redan befintliga och funktionella IKEA-stommar, främjar vi både din ekonomi och vår natur. För att ytterligare bidra till miljö och välfärd har vi valt att låta all tillverkning ske i Sverige av Woodrich i Borås.

  Det enklaste sättet att få pris på mitt befintliga kök.

  Vi har två enkla lösningar för dig som önskar ett pris på ditt nya kök. Oavsett om du har METOD eller FAKTUM stommar så kan du antingen skicka in bilder på ditt kök till oss eller berätta hur många köksluckor och lådor du har.

  Det enklaste sättet att få reda på priset på ditt nya METOD kök.

  Enklaste sättet att få reda på vad ditt nya kök kostar är att skicka in er homeplanner ritning från IKEA till oss så återkommer vi med en offert. TILL IKEA HOME PLANNER

  Nya släta Luckor från Woodrich till IKEA Metod/Faktum.

  Prisgrupp A modell: Standard, Dövad, Rund och R5.

  Kulör S0502Y ingår.

  Lucka >1000mm. 595:-

  Lådfront >200mm.295:-

   Lådfront > 400mm. 495:-

  Kulör vit 0500N och 0300N tillkommer med 600:- på hela köket.
  Valfri kulör tillkommer med 1395:- på hela köket.
  Frakt inom Sverige med DHL 995:-

   

   

 •       SNICKERIER

  Önska så tillverkar vi dina kökssnickerier, vinställ, öppna vackra skåp, helglasade vitrinskåp, köpmansdisk, måttanpassade bokhyllor, special designade kontorsmöbler, är bara några exempel på kökssnickerier som vi tillverkat genom åren.

  Istället för att tillverka kök så skapar vi kök efter dina idéer och önskemål. Tillsammans lägger vi stort fokus på kvalité och design för att kunna erbjuda en bättre produkt på ett enklare sätt. Med ett gemensamt intresse för kök och stort kunnande av tillverkning har vi en mer flexibel och enklare tillverkning för att kunna tillgodose kundens krav och önskemål. Det andra kallar för special ser dom som standard. Det är en utav grundstenarna hos Köksentré att på ett så enkelt sätt som möjligt kunna skapa det perfekta köket efter kundens önskemål. Med en modern och flexibel tillverkning och leveranssäkerhet från oss skapar vi trygghet för kunden.

  Lådor

  Vi kan även tillverka ett skåp i udda mått med nya mjukstängande lådor.

 • FotografIdaGyulai-983700FotografIdaGyulai-982700

          Hembesök

              Bor du i Stockholm med omnejd kan du  boka ett kostnadsfritt hembesök, kontakta vårt kontor.

  Tre anledningar att be en köksexpert komma hem till dig.

  1. Du får en planering speciellt för ditt kök. Du får även ett exakt pris och leveranstid för renoveringen. Hembesök kan även bokas Lördagar.
  2. Du får uppdaterad information om de funktioner som det moderna köket kan innehålla och hur detta kan underlätta din vardag.
  3. Vi berättar hur det är möjligt att renovera ditt kök på en dag.

  Vi står till förfogande och hjälper dig gärna med planeringen. Beställ kostnadsfri planering genom att fylla i kontakt formuläret.

     

          Se våra luckmodeller här. Klicka på länk för att öppna Woodrich katalogen. 

 •