Byta Köksluckor & Lackering Stockholm


Se våra luckmodeller här. Klicka på länk för att öppna Woodrich katalogen. 

Byta Köksluckor & Lackering Stockholm

Att måla köksluckor eller att lackera köksluckor i Täby, innerdörrar, garderobsdörrar eller sin möbelgrupp ger en nytt och fräscht intryck samt förlänger hållbarheten till en rimlig peng. Att sen sätta på nya handtag i modernt snitt gör pricken över i:et!

Vi på Täby KöksEntré slipar bort färg som sitter dåligt, lagar gamla fuktskador och spacklar skavanker så att luckorna/möblerna får en bra grund. Vi grundar sedan med avsedd grundfärg en till två gånger beroende på vad som är nödvändigt. Vi finspacklar för att få yttersta finish för att sedan avsluta med en till två gånger topplackering i vald kulör. Vi avsynar jobbet och det som inte duger lackeras självklart igen!
 Jobbet tar oftast ca en vecka.

Alla jobb bokas i förväg, inget drop-in, så att vi kan ha fokus på just ditt projekt.
Självklart erbjuder vi även transport och montering i hela Stockholm.

Det finns köksluckor i Täby som inte är lämpliga att lackeras, därför är det bra om ni kommer förbi och visar upp en lucka så vi kan bedöma lämpligheten. Då får ni också en exaktare kostnadsbild.

Givetvis kan vi erbjuda nya köksluckor i Sollentuna  till ett mycket bra pris. Se www.koksentreab.se för mer info.

Att byta kösluckor i Täby är enklare än man tror. Ska ni renovera kök i Täby? Med nya luckor, lådor, köksinredning och bänkskivor har ni ett “nytt” kök till bråkdelen av vad ett helt nytt kostar.
Vi har ett stort utbud av lackerade, träfanerade, massiva och laminerade luckor. Alla luckor, lådor och bänkskivor måttanpassas till befintliga stommar. Tack vare egen lackering och snickeri har vi mycket förmånliga priser.

På 50-60 tals kök rekommenderar vi ett helt nytt kök pga höjdstandarden samt att passform är svår att få till.

70-80 tals kök fungerar alldeles utmärkt, men man får oftast byta lådor för att lådfronterna är limmade mot lådan. Ibland lackerar vi befintliga lådfronter och byter endast luckorna.

På 90-20 tals kok kan man givetvis byta luckor men standarden är ju modern så en billigare omlackering samt nya handtag kanske är allt som behövs. Givetvis anpassar vi våra modeller till Ikea kök-stommar.

Ett byte sker på 4-5 timmar med vår erfarna snickare.

Köksluckor I Täby som passar alla stilar hemma

Oavsett om ditt kök går i en stilren, modern design eller snarare har en rustik och lantlig prägel, så hittar du helt säkert köksluckor som matchar intrycket. Våra köksluckor finns i olika storlekar och du kan själv välja om de ska öppnas till vänster eller höger. Välj bland  många olika modeller eller kolla in våra vanliga luckor i ek, eller våra vitrinluckor. Vi erbjuder också luckor som är specialdesignade för att användas till inbyggda vitvaror. Se bara till att du kommer ihåg var du placerade kylen.

 Se våra luckmodeller här. Klicka på länk för att öppna Woodrich katalogen. 

Välkomna att kontakta oss för mer information

 

Köksentré AB
Boka tid: 0790-696362 
Administrativ adress:
Köksentré AB
Paradisvägen 12
194 43 Upplands Väsby