Kontakta oss


 FotografIdaGyulai-987100

Boka Kostnadsfritt Hembesök!

Gäller även Lördagar.

Ring: 0790-69 63 62

Bra anledningar att be en hantverkare/köksexpert kostnadsfritt komma hem till dig. Vi lackerar utför måleriarbeten, byter köksluckor på befintliga stommar eller nytt kök.
  1. Du får en planering speciellt för ditt kök. Du får även en offert hemskickad med ett exakt pris och leveranstid för renoveringen. Hembesök kan även bokas Lördagar.
  2. Du får uppdaterad information om de funktioner som det moderna köket kan innehålla och hur detta kan underlätta din vardag.
Vi står till förfogande och hjälper dig gärna med planeringen. Beställ kostnadsfri planering genom att fylla i kontakt formuläret.
Ladda upp en bild?
Skicka till: [email protected]

Vi har fabriksförsäljning i Sollentuna/Häggvik, där visar vi ett sortiment med nya luckor i anslutning till lackeringen. Bokar du ett kostnadsfritt hembesök, så visar vi ett utvalt sortiment av luckor hemma i ditt kök!

08-121 445 36 ** 0790-69 63 62

Se våra luckmodeller här. Klicka på länk för att öppna Woodrich katalogen

Kontakta oss på [email protected]
facebook2
 stockholm, kök renovering, renovering stockholm, köksinredning, dörrenovering, renovera dörrar, dörrlackering, lacka om dörrar, lackera köksluckor, lacka om köksluckor, byta köksluckor, nya köksluckor, byta luckor, lackering köksluckor, Ikea kök,