Lackering


Vi lackerar köksluckor och dörrar

med högklassig finish.

Med lång erfarenhet, professionellt utförda arbeten och service ut i fingerspetsarna arbetar vi för att skapa en så fulländad leverans för er som det bara går. Det syns på lacken…
Vi erbjuder er professionellt utförda arbeten med full service som ger er nöjda kunder. Vi tar hand om hela arbetet, demonterar, transporterar samt återmonterar luckor och dörrar.
Vår främsta uppgift är att leverera lackeringsarbeten med riktigt bra resultat som håller över lång tid.
Vi åtar oss även mindre snickeriarbeten som t.ex lagningar, justeringar och tillverkning av enstaka luckor.

VI HAR NYA KÖKSLUCKOR TILL ALLA KÖK!

Vårt mål på Köksentré är att kunna erbjuda alla sitt drömkök. Köket har fortsatt att ha en betydande roll i hemmet. Det är runt köksbordet vi idag väljer att umgås med familj och vänner. Men för många är ett nytt kök förknippat med höga kostnader och mycket arbete men det är detta vi vill ändra på.

Genom att du behåller de befintliga stommarna sparar du både tid och pengar. Men ett luckbyte från oss är så mycket mer än bara nya köksluckor. Idag finns möjligheten att förändra både utseende och funktioner i ditt kök utan att ändra planlösningen. Vårt mål är att med bästa service ta fram en lösning tillsammans med dig som passar just din plånbok och dina önskemål utan att kompromissa på kvalité.

Kontakta oss för offert på ditt kök: [email protected]

9064873_4_11_p