Om Köksentré


Om Köksentré

Vår affärsidé är enkel – att på ett effektivt sätt tillhandahålla hantverkstjänster. Vi strävar efter att bli den självklara aktören att vända sig till när man behöver en hjälpande hand.

Vi fokuserar på kundens önskemål –  vi lackerar, utför måleriarbeten, byter köksluckor på befintliga stommar och kompletterar med skåp samt inredning.

Genom bokade hembesök når vi kunden som uppskattar den befintliga planlösningen och som vill modernisera funktion, design med minimal egeninsats och maximal trygghet under processen.

Ingenting överträffar ett kostnadsfritt hembesök av en erfaren köksspecialist när det är dags att förnya köket. Därför åker vi  först och tittar på våra kunders kök.

Kort historia.

Vi började redan 2001 i butiken i Sköndal. Affärsidén var att förse våra kunder med ledande kvalité och funktionalitet till ett av marknadens förmånligaste priser med varor direkt ifrån våra svenska fabriker i Borås.

Vår sakkunniga service från idé till ett färdigt kök skapar trygghet för dig som kund.

Nutid

2007 startade nuvarande ägaren Mikael Westerholm sin egen butik i Täby. Efterfrågan på våra hantverkstjänster visade sig vara stort. Så i stället för att bemöta våra kunder med begränsade öppettider, valde vi 2016 att göra kostnadsfritt hembesök.  Med vår erfarenhet och kompetens samt med vårt sortiment vill vi underlätta vardagen för just dig.